Conserva de peste in ulei

de MIUTA in Conserve, 6 Aug 2011 | 114587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg caras
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 300 ml otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conserva de peste in ulei:

Se curata pestele, se taie felii si se sareaza. Se lasa 3 ore la rece in frigider. Se scoate se spala si se pune peste el otet atat cat sa treaca peste peste. Se lasa in otet 30 minute.

Se pun intr-o cratita 300 ml ulei. Pestele se scoate din otet, se spala, se condimenteaza cu sare, piper boabe si foi de dafin. Se da la cuptor la foc mic 5-6 ore.

Daca este nevoie se mai pune ulei, dar nu apa.

Cand este gata se asaza fierbinte in borcane si se pun sub o patura la cald 24 de ore.

Se depoziteaza in camara si se consuma simplu cu lamaie sau in salate.

Este o reteta de conserva de peste in ulei delicioasa, pe care va sfatuiesc sa o preparati! Merita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva de peste in ulei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

13.08.2011, 07:16

dau o fuga pana la tine sa-mi dai si mie un borcanel...................

gaby_duceag 1

26.07.2014, 11:37

se macereaza oasele?

MIUTA 1

26.07.2014, 22:10

Da Gaby!E foarte gustoasa!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Confit de canard (rata conservata)